Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Overzicht creatorstories

Creatorstory

Macsoftreview

Je bent gek op computers en wil graag het naadje van de kous weten van software. Met dit idee ben ik 3 jaar geleden Macsoftreview.com gestart. Een website waarmee ik gebruikers hoopte te informeren in de plus en min punten van Mac software. Het opzetten van de website moet je een beetje leren, maar daarna kan je lekker creatief aan de slag om je fantasie ook een echt beeld te geven. En een website moet het hebben van zijn uiterlijk en gebruiksvriendelijkheid. Heerlijk uren en dagen zitten stoeien en advies op fora vragen over specifieke code's als je iets gedaan wilt krijgen dat er nog niet is. Fijn de website staat dat is geregeld, maar het moeilijkste is toch de bedrijven vinden die zich op jouw website willen manifesteren. En de eerste aanvragen zijn lastig te honoreren, als je slechts een lege website kan laten zien.

De eerste developers over de streep trekken is het lastigste, en volharden in je droom een must. Als je ergens in gelooft gewoon nooit opgeven want alles is mogelijk. Als het eenmaal gaat lopen wordt je vanzelf bekend(er) en benaderen de developers zich wereldwijd bij jou. Ze zien dat er een platform is waarmee hun product meer bekendheid krijgt en daar maken ze erg graag gebruik van.

De grote spelers als Macworld zijn niet makkelijk in te halen, en toch gaat het geleidelijk best wel die kant op. Dagelijks verzoeken van developers afwikkelen en een beetje kijken welke software wel en wat niet gereviewed gaat worden is een heerlijke bezigheid. Ook testen we veel software op fouten en doen aanbevelingen voor beter en prettiger gebruik. We zitten nu jaarlijks op een mooi aantal bezoekers en doen ons best de website zo actueel mogelijk te houden.

Het volgende plan is een website voor 'gadgets' op te zetten en daarmee de geïnteresseerden te informeren over de nieuwste snufjes op computer en technologisch gebied. Als dat een beetje leuk van de grond komt ben ik een gelukkig mens, want ik mag dagelijks de dingen doen waarvan ik droomde. Mijn toekomstige uitdagingOpzetten nieuwe website Gadgets en Technology

Heeft deze creatorstory jou geïnspireerd?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Deel deze creatorstory

Heb je ook een verhaal te vertellen?

Deel jouw verhaal ook met ons en wie weet staat het binnenkort in de schijnwerpers!

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.