Overzicht creatorstories

Creatorstory

Gamebasics: de gamestudio achter Online Soccer Manager

Gamebasics, opgericht in 2004, is de mobile gamestudio achter de populaire game Online Soccer Manager (OSM). Aangezien er nog niet veel voetbalmanagergames in die tijd beschikbaar waren, hebben we een forse kennisvoorsprong binnengehaald op het gebied van gamedesign, monetization en marketing. Mede hierdoor heeft OSM in korte tijd een grote en loyale groep spelers aan zich gebonden. We hebben nu ruim 50 medewerkers en brengen dagelijks anderhalf miljoen voetbalcoaches in duel.

Ons spelalgoritme is ongekend door de jarenlange verfijningen, maar daarnaast zetten we AI en machine learning in om de competities realistischer te maken en spelers van verschillende niveaus de juiste spelervaring te bieden.

Essentieel is de drive om elke dag weer samen stappen te maken en te durven innoveren op het gebied van de gebruikte techniek en de verbetering van de gameplay. Dit vergt een team vol verschillende expertises, net als in voetbal. Samen staan we echt sterker! Mijn toekomstige uitdagingAls creator willen we gamers voorzien van zoveel mogelijk uitdagende en toegankelijke games. Goede developers zijn dan ook altijd welkom. Uiteraard zullen we OSM niet uit het oog verliezen. Er staan dan ook een flink aantal productinnovaties op het programma.

Heeft deze creatorstory jou geïnspireerd?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Deel deze creatorstory

Heb je ook een verhaal te vertellen?

Deel jouw verhaal ook met ons en wie weet staat het binnenkort in de schijnwerpers!

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.