Bestanden delen tussen gebruikers.

Voor zakelijk gebruik zou het mooi zijn als je verschillende gebruikers kan instellen met 1 hoofd account. Dit hoofdaccount kan instellen wie bij welke bestanden mag. Daarnaast kun je dan tracken wie welk bestand wanneer heeft gewijzigd.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
mamboe29 15 april 2019 (#2952)

Wat ik zou willen is: 1 hoofdmap met x-tal submappen. Gebruikers toewijzen die de verschillende mappen kunnen gebruiken (uploaden/downloaden) en voor aantal mappen beveiligd toegang voor slechts aantal gebruikers. Denk Dropbox-functionaliteit bij jullie.

0
Nick Brouwer Admin 13 november 2018 (#2219)

@samraasveld

Nee hoor, je mag zo veel gebruikers verdelen over de beschikbare ruimte van jouw STACK :-)

0
samraasveld 13 november 2018 (#2218)

Hi,

Is er een limiet voor gebruikers per account?

2
Nick Brouwer Admin 3 september 2018 (#1871)

@bedee

Dit kan helaas alleen als je de inloggegevens van STACK deelt met de penningmeester. Het is op dit moment namelijk nog niet mogelijk om deze bestanden met meerdere gebruikers te delen en te beheren.

Ik raad je dan ook zeker aan om deze Feature Request een like te geven. Hoe meer likes deze Feature Request ontvangt, hoe groter de kans dat we dit op onze planning zetten!

0
bedee 3 september 2018 (#1868)

Goedendag Stack,

Heb in mijn Stack een ledenbestand staan, nu wil ik dat graag delen met de Penningmeester. Bedoeling is dan dat hij het bestand kan wijzigen en weer opslaan.

Als ik dat probeer (zonder inteloggen dus) dan kan ik het bestand downloaden. Daarna bewerken maar kan hem niet meer opslaan in de STACK.

Zou u mij kunnen uitleggen hoe dit te realiseren ?

Penningmeester, moet dus kunnen wijzigen en weer terug op kunnen slaan in mijn Stack. Hoop dat u begrijpt wat ik bedoel hiermee.

Bernhard Deeterink