Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

[Geïmplementeerd] Facturen ophalen via API

Hi,

Wanneer komt er in de API beschikbaar dat ik de details van de facturen kan ophalen en de pdf versie ook daar kan downloaden? Dit zou ontzettend helpen zodat ik de facturen direct in mijn administratie kan inladen. Dat scheelt mij heel veel tijd per maand.

TransIP 26-02-2020: Wij hebben deze week een nieuwe REST-API gelanceerd waarin het mogelijk is alle facturen op te halen, een individuele factuur te bekijken, en een PDF van een factuur op te halen, zie https://api.transip.nl/rest/docs.html#account en https://github.com/transip/restapi-php-library/blob/master/src/Repository/InvoiceRepository.php

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
3ws 5 november 2019 (#3740)

Dit is een mooi idee!

0
anonymousfeature 7 juni 2019 (#3172)

+1 en naast PDF ook direct mogelijkheid om de UBL (XML) versie te downloaden via de API. Dat is namelijk een machine readable format. Zie: https://www.transip.nl/knowledgebase/idee/611-ubl-facturatie/.