Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Mogelijkheid om docker te draaien met daar in NODEJS

Hi T.IP,

Voor hobby heb ik klein "Domein & Webhosting" waar je PHP met mysql hebt * dit is prima alleen mis ik mogelijkheid in dit paket om zeg maar 1a 2a docker te kunnen starten met bv NPM, NodeJS of Node-RED IK ben hiervoor bereid een iest hoger bedrag per maand te betalen als hobbiest...

Het idee Ik wil graag net zoals Mysql ook zeg maar docker + NodeJS en NPM kunnen draaien zoals ik nu Mysql gebruik... (* verdien model is zeg maar dat jullie net als MYsql alles opzetten in dockers en per container zeg maar geld vragen zelfde als mysql meer DB is hoger pakket )

VPS = iest te duur en te ingewikkeld + geen tijd voor ( in prive tijd ;) ) Via tweakers prijsvraag heb ik nu dikke VPS "NOG SUPER BEDANKT !!!" tot mijn beschikking alleen zijn de kosten hiervoor iest te hoog om als hobby verder op door te gaan...

( Ik zoek zeg maar iets vergelijkbaar als raspberry pi in cloud voor draaien van 1 a 2 docker met NPM en nodeJS en Node-red )

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
willemb 19 september 2019 (#3535)

Om zelf Discourse (modern mobiel-vriendelijk forum) te draaien heb je Docker nodig. De gehoste versie van het bedrijf achter Discourse is voor b.v. een sportvereniging te duur.

0
tebreca 22 maart 2019 (#2876)

Ik vindt het inderdaad jammer dat PHP onze enige optie is voor dynamische websites. Ik zal het zeker geweldig vinden om docker en node te hebben, ookal ben ik van plan om een VPS met een custom-coded Jetty server te draaien. Ik heb alleen het geld er niet voor, bovendien zal ik het als student erg leuk vinden om even rond mee te kunnen spelen!

+1 van mij!

0
eelze 27 februari 2019 (#2764)

Over half jaar tot een jaar denk ik over te schakelen naar docker. Graag blijf ik bij Transip, want erg tevreden. Als Docker oplossing er niet is, zal ik echter wel moeten overschakelen naar een andere provider.

0
maxxus 7 januari 2019 (#2468)

Ik moet nu uitwijken naar een andere hosted provider omdat trans ip hier geen oplossing voor heeft. Wel jammer want ik blijf liever bij 1 partij.

1
lammens007 3 januari 2019 (#2441)

+1 Ik zou deze feature ook zeer graag zien komen.

1
rogierslinger 23 juli 2018 (#1649)

OOk ik zou graag een npm/node.js toepassing willen kunnen maken. Gewoon leuk om mee te oefenen. Is dat mogelijk?

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op