Export domeingegevens

Ik zou graag zien dat er een export mogelijk zou zijn van al mijn domeingegevens. Formaat csv, excel. Zou dan de volgende informatie moeten hebben:

• Domeinnaam
  • ip-adres
  • vervaldatum
  • Houdernaam en informatie
  • Administratieve gegevens
  • Informatie records; a, txt, mx, enz. met hun waarde's. Misschien kan iemand nog wat meer bedenken.
Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
mvdrie 1 mei 2018 (#1184)

Dit is reeds mogelijk via de TransIP API. Je kunt via deze API alle domeinen en DNS records uitlezen die je geregistreerd hebt. Met die gegevens kun je vervolgens zelf een CSV-bestand maken.