Controle-paneel: One-click app installer aanbieden voor bv CMS-en

Is het een idee, dat TransIP een zg 'one-click app installer' aanbiedt aan 'kleine' klanten, zoals bv Installatron https://installatron.com/ ..? Daarmee kun je in 1 klik bv een CMS installeren, bv Wordpress, Joomla, etc. Zo'n tool zou mij en vast vele andere TransIP-klanten helpen.

============== TransIP: Vanaf vandaag bieden wij Installatron aan voor ons VPS-platform, zie https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/3319-installatron-installeren-op-je-vps/

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
urbie47 3 november 2018 (#2184)

Volledig mee eens. Heb een domein bij andere Hostingservice en ben daar niet zo tevreden over.Veel uitval, onverklaarbare problemen en dito communicatie. Mijn ervaringen met TransIp zijn prima. Zou het graag overzetten maar het ontbreken van een oneclick CMS (Joomla) weerhoudt mij. Wordpress lijkt me ook prima maar ik ben nu eenmaal gepokt en gemazeld met Joomla