Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Gedeelde bestanden openen ( STACK )

Hallo,

Wanneer ik foto’s deel met familie of vrienden via een link krijg ik steeds dezelfde vraag: hoe open ik de foto. Dit komt doordat zij niet weten dat er eerst op de preview knop moet worden gedrukt om een bestand te openen. Het zou veel handiger zijn moest dit worden vervangen door gewoon meteen op de foto te drukken.

Met vriendelijke groeten, Nick

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
sbeekveld 5 maart 2019 (#2790)

Of nog liever, dat je een map met foto’s van een script kunt voorzien, waardoor de bezoeker die op die map klikt automatisch de eerste foto te zien krijgt ipv de mapstructuur, zodat je dit als een foto-album ervaart.

0
rjoldedubbelink 31 juli 2018 (#1679)

Ja, hier loop ik ook altijd tegenaan. Een simpele oplossing zou zijn om de Galleryview, die prima voldoet, ook beschikbaar te maken bij het delen van directories met derden. Dit lijkt een vrij eenvoudige aanpassing.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op