Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

StackId of TransipID

Ik ben sinds kort medegebruiker van Stack(via het Academisch Genootschap AG) Ik ben lid van een commissie waar vaak documenten mee worden gedeeld via de Stackopslag.

Nu wil ik mappen aanmaken waarin met anderen binnen het AG documenten kunnen worden uitgewisseld. Dat kan door een gedeelde map met wachtwoord aan te maken en dan een link te sturen met wie mijn commissieleden dan die map delen. Vaak zijn het meerdere personen van een andere commissie die van het delen van de map gebruik willen maken.

Is het een (goed) idee om met een StackID te gaan werken zodat je aan de StackID een permissie kunt koppelen? De ID's die aan de map zijn gekoppeld kunnen dan worden ingezien en selectief worden gewijzigd of verwijderd.

Bij het gebruik van de link moet ik een administratie bijhouden van wie de link voor welke map heeft ontvangen.

Het is zomaar een ID van mij.

Vriendelijke groeten van

Wim Verseijden

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op