Feature Request overzicht

Feature request

Stack desktop applicatie sync type opties

Ik mis eigenlijk 2 mogelijkheden in de Stack desktop applicatie

De optie om een sync type in te stellen. Bijvoorbeeld:

  • "Mirror" of "Backup" waarbij de lokale map altijd lijdend is en alle wijzigingen alleen in de Stack worden uitgevoerd.
  • "Upload only" zou ook handig zijn want dan kan ik een drop folder instellen die bestanden upload waarna ik (of Stack automatisch) deze weer kan verwijderen uit de lokale map zonder dat dit effect heeft op Stack
Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
msvwijk 13 februari 2021 (#5358)

Komt deze feature voor de betaalde stack accounts? Essentieel dat deze feature er bij zal zijn

0
izovt 2 oktober 2018 (#2022)

Helemaal mee eens, ben net aan het syncen geslagen, maar als ik het zo lees zet ik die straks snel weer uit als alles er eenmaal op staat.

TransIp al antwoord gegeven op een of andere manier? Is toch serieus een slechte zaak als je zoiets dergelijks niet ondersteund. Wat heb je aan een cloud als je er geen fatsoenlijke backup kan wegzetten? Of gaan we ervanuit dat gelinked middelswebdav dat we maar een mooie backup erbij aanschaffen?

Groetend, Izo.

0
idrismcnl 28 maart 2018 (#1030)

Zeker mee eens!

0
dvdbot 23 februari 2018 (#816)

Voor zo ver ik weet is Stack gebasseerd op OwnCloud, je kan daar ook even gaan pollen of ze zo'n feature willen implementeren dan hoeft TransIP dit niet te doen en wordt het direct bij de bron geregeld.

0
Nick Brouwer Admin 21 februari 2018 (#807)

@gbr110

Leuk om te horen dat je dit een nuttige Feature Request vindt! Vergeet niet om de Feature Request hierboven te liken door op het hartje te klikken ;-)

Hoe meer likes een Feature Request heeft, hoe groter de kans dat deze wordt toegevoegd :-)

4
gbr110 21 februari 2018 (#806)

Dit zijn twee erg nuttige voorstellen. De sync zoals deze nu is georganiseerd is erg gevaarlijk, als er wat fout gaat op je locale map (en je files kwijt bent) is de kans bijzonder groot dat de files op de Stack ook weg zijn.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op