Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Stack synchronisatie mobile devices

Goedemorgen,

Wat mij een goede feature lijkt, is dat net als de desktop app de synchronisatie loopt. Dus niet alleen wanneer er foto's /video's gemaakt worden met de instant-upload. Maar dat alles gesynchroniseerd wordt. Dit is wel iets wat ik persoonlijk mis. Een OneDrive, Dropbox etc. hebben deze feature wel.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
nicknero1405 31 augustus 2022 (#8723)

En net na dat ik mijn vorige reactie gepost had kwam ik in de knowledge base de 'instant upload' functie tegen. Met zoals inderdaad voorgesteld, de optie om alleen met wifi toe te staan. Dus, nevermind. Ziet er naar uit dat deze suggestie al bestaat precies zoals ik beschreef. ^^

0
nicknero1405 31 augustus 2022 (#8720)

@Felix Smit, Ook ik was op zoek naar een mogelijkheid om nieuw gemaakte foto's en video's op je mobiele apparaat automatisch te laten uploaden naar een toegewezen STACK folder zodat je ze zeer gemakkelijk op je PC kunt openen, en natuurlijk ook meteen een backup hebt mocht er iets gebeuren met je mobiel.

Om mobiele data te besparen kun je natuurlijk de optie toevoegen om uploads alleen toe te staan onder wifi verbinding, wat wederom ook Dropbox en andere cloud-services hebben.

0
Felix Smit Admin 20 juni 2022 (#8348)

@marvinhagen, tweeweg-synchronisatie betekent dat bestanden die op je STACK verwijderd worden ook verwijderd worden op je toestel. Ook kan dit afhankelijk van de hoeveelheid te synchroniseren data mogelijk tientallen gigabytes aan mobiele data kosten. Ben je je daarvan bewust?

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op