Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Files on demand in STACK desktop-app

Binnen de STACK-app voor Mac is het mogelijk mappen kiezen om te synchroniseren met mappen op de STACK-opslag. Daarnaast is het mogelijk de volledige STACK-opslag met een enkele map te synchroniseren. Aangezien de een volledige STACK nogal kan oplopen zal dit voor veel mensen geen optie zijn. Ik zelf mount in plaats daarvan vaak mijn STACK-schijf binnen Mountain Duck, waarbij ik gebruik kan maken van files on demand.

Er is echter een beter alternatief hiervoor dat geïmplementeerd zou kunnen worden in de STACK-desktop app, namelijk integratie met Apple's File Provider Platform. Dan mount STACK zich als cloud-locatie op het systeem en zijn online-bestanden on demand beschikbaar in de Finder, net zoals hoe iCloud op de Mac werkt. Een andere app die een goede implementatie hiervan heeft is Microsoft OneDrive op de Mac, die recentelijk is geüpdatet met deze file provider-technologie. Ook het hebben van meerdere accounts kan daarmee worden ondersteund. Als bij OneDrive wordt ingelogd met meerdere accounts, wordt de drive die bij ieder account hoort apart gemount als cloud-locatie in de Finder.

Daarnaast kan er voor de STACK Windows-app gebruik gemaakt worden van de Files On Demand-technologie uit de Cloud Files API van Microsoft. Naast de OneDrive-app op Windows gebruikt de iCloud-app deze daar ook. Die technologie werkt vergelijkbaar met de File Provider-technologie van Apple. Implementatie van deze technologieën zorgt op ieder systeem voor de beste systeemintegratie en de meest efficiënte manier voor klanten op hun STACK-bestanden te benaderen.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op