Feature Request overzicht

Feature request

domein-namen verkopen via transip.nl

Beste heer/mevrouw,

Ik heb een leuk idee om toe te voegen aan jullie website als extra service namelijk:

Wanneer ik een domeinnaam heb gekocht via jullie en deze wil verkopen, moet dit momenteel via een derde-partij en is dit helaas niet bij jullie mogelijk. Graag zou ik dit willen voorstellen om te implementeren als extra service.

Ik hoor graag wat jullie er van vinden.

Met vriendelijke groeten,

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
rrustema 12 december 2021 (#7027)

Ja, ik kom erachter dat ik ook nog een .net heb die ik niet gebruik, van een verwaarloosd project. Maar ik wil voorkomen dat die in handen valt van spammers. Dat kan mijn eigen reputatie schaden. Liever verkoop ik het domein aan de partij die een normale organisatie heeft met dezelfde naam/project. Dat is geen schade aan mijn reputatie, bezoekers zien dan gelijk 'oh, ik zit verkeerd, dit is iets anders'.

Het aanhouden van mijn domein gaat ongemerkt, maar er een paar tientjes of misschien zelfs meer voor krijgen is veel fijner. Desnoods als voucher bij Transip. Het zijn toch inkomsten die ik anders niet zou hebben gehad! Dan kan ik daar prima nieuwe diensten van aanschaffen of mijn lopende facturen mee betalen.

Verkopen via een derde partij wil ik niet, dat is teveel gedoe en ik vind de domeinkaper-industrie ook vage business waar ik verre van wil blijven liefst (boycotten).

Oh, ik vind het ook fijn om alleen aan andere TransIP-klanten mijn domein te verkopen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op