Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Ik heb al enige tijd 2 voorstellen

Casus 1) Toegang verstrekken om servers te beheren aan derde. Ik beheer voor diverse partijen/mensen servers. Ik moet altijd met hun account inloggen en dus ook hun wachtwoord hebben. Dat betekend direct dat mijn klanten geen 2FA kunnen enablen. Oplossing:) Mijn account toegang geven voor VPS en DNS beheer. Ik zou me daarbij kunnen voorstellen dat 'kopen' door de eigenaar zelf moet worden goedgekeurd maar door mij kan worden voorbereid. Hetzelfde geld voor het opzeggen van een VPS.

Casus 2) Downloaden van meerdere invoices tegelijk. Ik moet nu iedere keer los 1 factuur downloaden. Ik kan niet een aantal specifieke facturen selecteren en die downloaden. Dat is erg omslachtig.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 1 april 2022 (#7835)

We begrijpen dat je graag derden toegang wil kunnen geven tot delen van een controlepaneel. Op dit moment is dat (nog steeds) niet mogelijk omdat daar een grote aanpassing van onze systemen voor nodig is. We zijn dat zeker niet uit het oog verloren, maar nemen dit mee als onderdeel van een grotere herziening van onze backend. Daar wordt al aan gewerkt, maar dat is een meerjarig traject waarvan we helaas nog geen ETA kunnen geven. In de tussentijd raden we aan om te overwegen hiervoor onze API te gebruiken. Met de API kun je bijvoorbeeld toegang krijgen tot de console van een VPS, zie https://api.transip.nl/rest/docs.html#vps-vps-vnc-data

Je tweede verzoek zijn we ook niet uit het oog verloren en komt er mogelijk dit jaar aan. Als daar meer informatie over bekend is, hoor je dat zeker van ons.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op