Export functie voor DNS instellingen

In sommige gevallen moeten de DNS instellingen overgedragen worden, een screenshot is natuurlijk niet te doen, vandaar een export naar JSON, XML of CSV.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
ictvluchtelingenwerk 10 januari 2022 (#7228)

Deze feature ontbreek echt. Zeker met alle SPF, DKIM TXT waardes die je tegenwoordig moet hebben. In geval van een fout, bv per ongeluk instellingen wissen ben je alles kwijt. Dit lijkt me niet handig. Waarom wel een export van alle NAW gegevens en niet van de records?