VPS Offline behouden in Loadbalancing

Met de komst van de HA-IP Pro is het makkelijk om snel te kunnen schakelen tussen servers doormiddel van load balancing. Maar op rustige momenten heb je een 2e of 3e server niet altijd nodig. en betaal je voor een VPS die stof staat te blazen.

Azure heeft de mogelijkheid om een server te bouwen maar pas te betalen als je deze aanzet. Het zou mooi zijn als je een server tussentijds uit kan zetten en dan minder betaalt, anders dan voor de storage die in gebruik is.

Op drukke momenten kun je dan servers bijschakelen en na de drukte weer uitzetten of verwijderen.