Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Foto's delen in Stack

Delen van een map met foto's in Stack. Wat ik mis is dat als je een map deelt via een link, dat het dan niet mogelijk is om de 'Afbeeldingen' modus te gebruiken. En dat is nou precies wat je wilt als je foto's met elkaar deelt. Of heb ik iets gemist en kan het wel?

Met vriendelijke groet Wim Heubers

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
stalpomi 16 april 2022 (#7958)

Dit is ook de functionaliteit die ik mis. Ik ben hierdoor genoodzaakt om een andere service te gebruiken voor het delen van foto’s.

Ik heb de indruk dat Stack software gebaseerd is op ownCloud. ownCloud biedt deze functionaliteit ook niet naar mijn weten, en gezien de zakelijke doelgroep van ownCloud verwacht ik ook niet snel dat deze functionaliteit wordt toegevoegd. ownCloud is niet ontwikkeld met oog op fotografen of privé gebruikers.

Misschien dat TransIP naast ownCloud ook Piwigo zou kunnen bieden. Ik heb echter geen idee of het mogelijk is beide op dezelfde server of zelfs gebruikmakend van dezelfde data te krijgen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op