Meerdere accounts voor zelfde klant

Hoi, We willen graag het DNS beheer verdelen over meerdere hosting teams. Daarbij is het handig als elk team een eigen login heeft. Dit helpt ook bij het auditen wie wat gedaan heeft, en geeft enige fall back als ik weer eens m'n wachtwoord vergeet. Dit voorstel is ook al gedaan door een oud-collega in 2017. Ik was benieuwd of dit misschien al geimplementeerd was, of dat hier plannen voor zijn.