Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

App / maak Offline beschikbaar

Zou graag zien dat de telefoon app automatisch de 'offline' bestanden update... op dit moment moet ik het bestand elke keer 'offline verwijderen' en dan weer offline beschikbaar maken met de hand...