Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Server side media services (photos, media server, etc.)

Het opslaan van media in de stack werkt prima, net als op een harde schijf. Echter om echt profijt te hebben van je online opslag van media zou het mooi zijn als er een een aantal server side services zouden worden gehost op STACK zodat je de media slimmer kan benaderen.

Als eerste denk ik hierbij aan een foto tool (bereikbaar via zowel web-interface als via de App) waarin je albums kan maken, favorieten kan markeren, labels kan toevoegen, en bewerkingen kan uitvoeren. Het meest ideaal zou het zijn als hier ook nog een AI-laag in zou zitten om personen, locaties en voorwerpen te herkennen. Op deze manier wordt de opslag van foto's niet slechts opslag, maar kun je er daadwerkelijk gebruik van maken om herinneringen eenvoudig terug te kijken. Vergelijkbare services worden geleverd door online storage providers Google en Apple (via Google Photos en Icloud Photos, respectievelijk) en door NAS-systeem bedrijven Synology en QNAP (middels Synology Moments en QNAP QuMagie, respectievelijk). Ook bestaan er self-hosted oplossingen - zoals Ownphotos (https://github.com/Ownphotos/ownphotos) - welke wellicht geïmplementeerd zouden kunnen worden.

Als tweede denk ik aan een media server voor het streamen van content. Hierbij zou het mooi zijn als services zoals PLEX en Kodi op de STACK server zouden runnen, waarbij de content zelf uit de privé opslag van gebruikers van STACK kan worden gestreamd.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op