upgrade owncloud versie op STACK naar meest recente versie

Ik gebruik al enkele jaren jullie STACK dienst (sinds kort ook betalend) en gebruik aan client kant al geruime tijd owncloud, i.p.v. de client die jullie aanbieden. Dit werkt zonder problemen en alles wordt netjes gesynchroniseerd. Ik gebruik de clients op windows (7 & 10) en linux. Al geruime tijd klaagt de owncloud client echter dat de versie aan server kant verouderd is. Voorlopig heeft dit nog niet voor problemen gezorgd, maar ik veronderstel dat dit ooit misschien wel het geval zal zijn. Is het mogelijk om aan jullie kant de owncloud server te verhogen naar een nieuwere versie?