STACK synchronisatie aanpassing tegen ransomware

Geachte medewerker,

Ik ben de desktop Windows APP van STACK geïnstalleerd op mijn PC. Nu synchroniseerd STACK de bestanden automatisch. Dat houd ook in dat als er hacker op mijn PC komt en hij delete of encrypt (ransomware attack) de bestanden dan ben ik ze ook op STACK cloud kwijt.

Is het mogelijk dat jullie de volgende extra beveiligingsmaatregelen implementeren voor de MSWindows APP? A) Ransomeware beveiliging:

• Interactief opstarten STACK APP met TOTP om de instellingen op de desktop te beschermen;
  • een extra optie dat als op het bronsysteem een bestand wordt verwijdert, dat deze niet in de STACK wordt verwijderd en/of verwijder met vertraging van x-dagen bijvoorbeeld;
  • Synchronisatie houdt in, bij ransomware beveiliging functionaliteit (nog niet aanwezig), dat een gewijzigd bestand met een timestamp wordt gechroniseerd, Write Once Read Many, waarbij de history van de oudere bestanden ook ingesteld kan worden, bijvoorbeeld X-dagen icm uren om op de STACK te verwijderen;

B) sortering in webversie van STACK:

• Daarnaast zou ik graag in de webversie op de STACK omgeving ook de mogelijkheid hebben om op datum te kunnen selecteren. Nu kan ik alleen op grote van het bestand of bestandsnaam selecteren.

Bij voorbaat dank voor de aanpassingen.

Met vriendelijke groet, Pieter