Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Browser push notificaties

Het zou voor ij(en vele anderen denk ik) een grote meerwaarde hebben mocht de webmail push notificaties kunnen sturen via de browser. Dan hoeft er geen mail client meer geconfigureerd worden op de pc.

De meeste hedendaagse sites hebben dit al. Het zou leuk zijn mocht transip dit ook ondersteunen.