Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Lettergrootte ios app

Beste mensen,

Ik ben slechtziend en zou jullie willen vragen of het niet mogelijk is om de lettergrootte in de ios app van stack schaalbaar te maken met de systeemgrootte. Dit is in veel apps inmiddels zo en is erg prechtig voor als je ogen het niet zo goed doen. Met deze aanpassing zouden jullie mij een grote dienst bewijzen.

Met een hartelijke groet,

Reinoud Konng