Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

X-Sendfile apache module in shared hosting platform

Voor het versturen van grote bestanden via PHP is het wenselijk om zo min mogelijk overhead te gebruiken. Daar is een Apache module voor, "mod_xsendfile" (hier te vinden), maar die is helaas niet beschikbaar in de shared hosting van TransIP.

Waarom bestanden aanbieden via PHP? Als je de bestanden achter een login of enkel na betaling wilt aanbieden. De populaire WordPress plug-in "Woocommerce" maakt hier bijvoorbeeld gebruik van.