Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Public_html als root voor subdomeinen

Graag zou ik de mogelijkheid zien om ook voor subdomeinen een andere documentroot te kunnen kiezen. Daarmee kan de (public_)html directory als enige zichtbaar zijn voor de buitenwereld. config, css, js, images en andere files kunnen dan één laag daaronder worden geplaatst en zijn alleen toegankelijk vanaf de website zelf. Dit komt de veiligheid ten goede. Ook wordt tegenwoordig vaak gebruik van gemaakt van deze veiligere directory structuur in frameworks als Laravel en dergelijke.

Mvg. Michel Westerbeek