Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Meerdere accounts in de stack app

Ik zou het fijn vinden als je op meerdere accounts (op hetzelfde stackadres) kan inloggen in de app en makkelijk kan switchen tussen de accounts.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
rbsredactie 1 april 2021 (#5551)

Ze kunnen nog geen meerdere stacks samenvoegen tot 1 factuur. Uw idee vind ik zelf fantastisch.