Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Instant upload telefoon op achtergrond laten uploaden

De app op mijn Iphone wil alleen maar uploaden naar de stack storage als deze is geopend. Dat is niet echt functioneel omdat er nu een wachtrij is als je de app verlaat, zelfs als je even een andere app wilt openen, stopt het proces. Zo komen mijn foto's nooit compleet naar de stack cloud. Ik heb ook geen controle over dit proces. Graag zou ik zien dat de app op de achtergrond doorgaat (dit had ik trouwens ook verwacht, maar na reactie van support blijkt dat niet het geval te zijn). Daarnaast zijn de filenamen in het uploadproces ook niet de namen van de images.