Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Stack handleiding

Ik gebruik al enige jaren Stack met de windows-app om mijn pc te synchroniseren. Tot mijn verbazing kom ik er vandaag achter dat vele nieuwe mappen NIET gesynchroniseerd worden en (reeds lang) vervallen mappen nog steeds in de backup staan. Ik ben er van uit gegaan dat dit allemaal automatisch zou gebeuren, niet dus. Gelukkig kan ik nergens een handleiding vinden, dus dat schiet ook niet op. Het is zelfs niet mogelijk in de app aan te geven welke mappen nu eindelijk eens gesynchroniseerd moeten worden. Kortom: hoe houdt ik alles up to date? Beter is er WEL een handleiding? WAAR vind ik deze dan?