Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Bestanden delen tussen gebruikers

In STACK wil ik graag bestanden kunnen delen met andere STACK gebruikers van hetzelfde account, zodat mijn vrouw en kind bepaalde bestanden kunnen zien.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
morninglyt 30 januari 2022 (#7412)

Dit is in 2019 al geopperd. Wellicht een idee om dit verzoek hier te supporten. Ze nemen bij TransIP helaas wel erg lang de tijd om deze veelgevraagde functionaliteit te implementeren.