ondersteuning DDNS

Apparaten die op een intern netwerk staan met een variable extern IP adres, kan ik met DDNS natuurlijk makkelijk op naam via het internet beschikbaar maken. Als ik bij jullie een domein registreer, zou het heel prettig zijn als ik die DDNS registratie ook dynamisch in jullie DNS kon bijhouden.

DDNS ondersteuning dus voor de beheerde domeinen.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
ronaldvisschers 26 november 2020 (#5069)

ja, zonder ddns heb ik weinig aan een geregistreerde domeinnaam. kom op transip! Al die gratis stack gebruikers die overschakelen kan je hiermee op weg helpen met hun thuisserver!