Feature Request overzicht

Feature request

Extra gebruikers

Het is bijzonder onhandig om slechts 1 gebruiker te hebben die toegang tot het controlpanel krijgt. Omdat wij als bedrijf MFA verplichten te gebruiken voor toegang tot gevoelige gegevens, is deze feature echt belangrijk. Enkele jaren geleden hebben we dat ook al verzocht. Nu kunnen we MFA niet gebruiken omdat meerdere personen het controlpanel moeten kunnen gebruiken. De huidige tijd van (on)veiligheid maakt dat providers hierin ook een grote rol hebben. Ik begrijp dan ook niet waarom TransIP hier geen prioriteit aan geeft.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
jorneiting 11 november 2020 (#5009)

Idem hier! Als eigenaar van het bedrijf en de domeinnamen, wil ik op mijn account alle rechten hebben. Maar mijn ontwikkelaars moeten nu telkens om mijn 2FA code vragen. Naast dat ik ze hiervoor al mijn 'persoonlijke' wachtwoord heb moeten geven. Dit maakt het in mijn optiek dus geen 2FA meer, maar is wel noodzakelijk om hen hun werk te laten doen.

1
veganacademy 16 september 2020 (#4840)

Ja, dat probleem heb ik precies hetzelfde. Hier moet toch iets aan te doen zijn @Transip?

2
fbit 3 januari 2020 (#3927)

Je kunt de activatie code van google authenticator meerdere keren gebruiken. Daardoor kun je het op meerdere telefoons gebruiken en kun je mfa ook met meerdere mensen op hetzelfde account toch activeren. Neemt niet weg dat ik ook liever dedicated accounts zou willen, al is het maar vanwege accountability.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op