Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

[Gesloten] Big Storage multi VPS

Het koppelen van 1 centrale storage aan meerdere servers lijkt me echt iets wat ontbreekt.

========= TransIP: Dit is iets dat niet vanuit de hardware, maar vanuit de software ingericht kan worden. Je kunt hiervoor gebruik maken van SMB (Windows), NFS (Linux), of SSHFS (Linux). Voor dit laatste, zie https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/3169-storage-gebruiken-vanaf-linux-vpsen/

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 11 november 2019 (#3767)

Dit is inderdaad mogelijk, bijvoorbeeld door Big Storage in te zetten als Samba. Een voordeel daarvan is dat als iemand een Office-document opent, andere mensen die die willen bewerken een waarschuwing krijgen dat die al in gebruik is. Windows verkenner ondersteund daarnaast ook de mogelijkheid om een netwerklocatie (e.g. FTP) toe te voegen.