Feature Request overzicht

Feature request

Facturatie per jaar

Goedemorgen, Het zou heel makkelijk en overzichtelijk zijn als jullie 1 x per jaar facturen. Alles op 1 factuur. Vooruit betalen

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
fromthefield62 2 maart 2021 (#5437)

Inderdaad, het zou administratief veel eenvoudiger zijn jaarlijks vooruit te betalen. Een andere mogelijkheid is om met een permanente opdracht bij de bank het bedrag maandelijks over te maken. Dan moet de mededeling van TransIp dezelfde blijven voor elke opdracht.

0
vosmark2 8 januari 2021 (#5211)

Volledig akkoord voor mij. Maandelijks is niet echt handig.

0
bakkerbarendrecht 22 december 2020 (#5154)

Bedrijfsmatig ook aantrekkelijker om per kwartaal of jaar te kunnen betalen. Zelfs tot aan een klein saldo voor nieuwe bestellingen vooruit. Totale verwerkingskosten per factuur zijn echt een factor, voor een domeinregistratie kost het verwerken van de factuur meer dan de registratie zelf. Een reductie in het aantal facturen per periode is een zeer welkome besparing.

0
basgoossen 14 december 2020 (#5124)

Eens, Daarnaast zou een borgstelling voor een jaar ook fijn zijn als garantiestelling. (Hierbij betaal je een jaar vooruit, wel betaal je nog gewoon de kosten door. zo kan je zeker zijn dat de dienst ook bij faillissement nog een jaar door kunnen draaien).

0
rbwerkt 23 augustus 2020 (#4703)

Leuk hoor deze FAQ, maar waar vind de antwoorden op de gestelde vragen? Ik zie hier geen enkel antwoord of er nu wel of niet per jaar betaald kan worden. Beetje jammer. Dus ook ik heb de vraag of er niet per jaar betaald kan worden? Ik zou het heel fijn vinden als iets van een antwoord door Transip in deze lijst geplaatst kan worden.

0
dannybovenkerk 5 februari 2020 (#4046)

Ik ben hier voorstander van! Het zou voor mij als student erg schelen, omdat ik dan niet om hoef te kijken naar een maandelijkse betaling, maar gewoon mijn hosting in één keer voor een jaar betaal.

0
roelandsmits 2 december 2019 (#3845)

Dat zou idd veel handiger zijn. Was al naar deze optie aan het zoeken.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op