Herstel Mac geblokkeerde inlog, die op Windows PC nog wel werkt

Ooit kreeg ik in jullie mooie promotie campagne 1TB opslagruimte in stacstorage.com, waar ik oa de backups van verschillende websites in heb staan (slechts ± 26GB van die 1TB).

In de chaos en paniek van een ander probleem heb ik dit weekend mogelijk inderhaast die map verlaten zonder netjes uit te loggen en kan nu met mijn MacBook niet meer inloggen.

Op mijn andere Windows PC kan ik echter nog steeds met die username en password inloggen. => Kan dat ook weer toegankelijk worden op mijn MacBook? Zo ja, hoe?

Mvrgr, Henk van den Beukel

PS Omdat ik geen anoniem mailcontact of telefoon kon vinden doe ik het op deze manier.