Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Factuur e-mail adres voor facturen

Goedemorgen,

Ik heb een feature request voor het controlpanel. Facturen ontvangen wij nu op het administratieve e-mail adres. Daar tussen zitten ook offertes en andere mail berichten. Wij voeren een gedeeltelijk geautomatiseerde administratie waar wij (pdf) facturen ontvangen in een daarvoor bestemde e-mail box, dat maakt het lastig als daar ook andere mailberichten tussen zitten voor de personen die verantwoordelijk zijn voor de verwerking. Het zou ons helpen als vanuit TransIP de mogelijkheid is om een e-mail adres op te geven waarnaar uitsluitend facturen verstuurd worden.

Groeten,

Vincent van Eijk

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
donnina 8 mei 2023 (#9877)

ik zou ook graag de facturen op een ander emailadres ontvangen

0
moonlandersbv 18 april 2023 (#9808)

Hi Team,

Wat is de status van deze request? Ik zou dit ook erg op prijs stellen. Dit stelt ons in staat de administratie veregaand te automatiseren.

0
vibanv 15 september 2022 (#8810)

Zelfde verzoek van ons! Het zou ook de snelheid van het verwerken (en betalen) van de facturen verbeteren...

0
number42 6 juli 2021 (#6127)

Vanuit ons dezelfde feature request! Dit betreft overigens een duplicate feature request, op 18 januari 2019 was dit ook al ingediend als feature: https://www.transip.nl/knowledgebase/idee/1831-e-mail-adres-facturen-offertes-splitsen/ Zou mooi zijn als het opgepakt wordt!

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op