Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
pfjacobs 7 februari 2022 (#7511)

Hebben jullie, of is er een plugin waarmee Wordpress ingesteld kan worden op het gebruiken van GD i.p.v. imagick?

0
Pieter de Ruiter Admin 16 mei 2020 (#4412)

@veenm, Het ging niet om beveiligingsproblemen, maar om snelheidswinst: gd is namelijk significant sneller dan imagick. We houden de ontwikkeling wel constant in de gaten, maar op de korte termijn gaan we eerst onderzoeken of we enkele extra onderdelen van gd kunnen activeren (waarmee webp en pdf bewerking mogelijk wordt).

0
veenm 16 mei 2020 (#4410)

@Pieter de Ruiter, Door ontbreken kan ik nu bijvoorbeeld niet automatisch thumbnail van .pdf bestanden genereren om als featured image toe te passen. Begrijp dat jullie vier jaar geleden veiligheidsproblemen hadden hiermee en dat het daarom verwijderd is?

0
Pieter de Ruiter Admin 8 april 2020 (#4286)

Een korte statusupdate:

Momenteel staat iMagick niet op de planning, omdat we al de equivalente module 'gd' aanbieden. Hiermee kun je vrijwel alle handelingen uitvoeren die ook met iMagick mogelijk zijn. De gd module is een heel stuk efficiënter in zijn werk, waar iMagick soms voor wat vertraging kan zorgen.

1
johanzwitsers 7 april 2020 (#4281)

Ja ik zou ook graag willen dat hij toegevoegd wordt

4
basmul 5 september 2019 (#3489)

Plus het feit dat deze module bij Wordpress Hosting ook niet aanwezig is terwijl de sitediagnose van Wordpress daar punten voor aftrekt omdat het een door het Wordpress team officieel aanbevolen module is.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op