Opties VPS Firewall

Black- en whitelist op IP en/of land Invoer meerdere IP-adressen in één keer in blacklist Instellingen synchroniseren tussen geselecteerde VPS'sen

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
wmdiensten 3 augustus 2020 (#4628)

Het blokkeren van IP-adressen binnen de firewall regels zou een geweldige optie zijn. Als je dan via één configuratie alle VPS'en direct kan beschermen scheelt dit enorm veel tijd, zeker bij gerichte aanvallen zou dit een goede uitkomst zijn.

0
Matthijs van Beek Admin 24 oktober 2019 (#3679)

Een deel van de feature is vandaag geïmplementeerd! Je kunt nu gebruik maken van IP-whitelisting, zie dit artikel.

dgebv 22 augustus 2019 (#3431)

Must Have:)