wp-config met https voor url

In de sitediagnose van Wordpress geven ze het aan als in je configuratie je website niet begint met https. Standaard in de wp-config van transip staat de WP_HOME en WP_SITEURL op http://. Mijn voorstel zou zijn om hier https van te maken indien iemand gebruik wil maken van HTTPS en dus een SSL certificaat en daarmee dus te differentieren in de configuratie die jullie deployen.