Feature Request overzicht

Feature request

Versiebeheer van bestanden

Eén van de features die ik in Stack nog mis tegenover andere aanbieders is de optie tot versiebeheer van bestanden. Kan die optie nog geactiveerd worden?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
aadwork 24 november 2022 (#9131)

Ik ben momenteel mijn Dropbox aan het overzetten naar Stack.

Versiebeheer van bestanden is iets dat ik idd nog mis. Ik gebruikte het in Dropbox gelukkig maar héél af en toe. Het scheelt een hoop werk/tijd als ik een afzonderlijk bestand kan herstellen indien deze per ongeluk is overschreven...

0
jopwerff 29 juni 2021 (#6076)

Een voorlopigetussenoplossing zou mogelijk op de volgende manier kunnen. Je kunt in STACK namelijk wel een hele back-up terugzetten; maar om één oudere versie van een bepaalde file uit het verleden terug te halen is dit doen veel te rigide (je bent al je andere wel waardevolle wijzigingen ook kwijt). Verder is nu al mogelijk: je kunt je hele actuele STACK downloaden.

Daarom het volgende idee: je zou ook een back-up moeten kunnen downloaden. Dan haal je die ene teruggewenste file daar uit en de rest gooi je weg. Dit downloaden van oudere back-ups lijkt mij nu al makkelijk te implementeren voor STACK-development.

0
waltig 27 april 2021 (#5737)

Dit (versiebeheer van bestanden) is zeker een gemis - waar de meeste andere aanbieders dit wel kennen. Een must wanneer je extra zekerheid wilt in geval van ransomware. Uiteraard begint beveiliging bij de voordeur, maar terug kunnen vallen op eerder bestandsversies kan de redding betekenen als het tóch onverhoopt mis gaat. Dit zou Stack een (meer) volwaardige en gelijkwaardige cloud-opslag maken.

0
jeeweebee 7 oktober 2020 (#4889)

Eigenlijk zou je willen dat je vanuit de Stack Afbeeldingen optie een album kunt sharen. Daar wordt namelijk wel een grid view toegepast.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op