Er zijn recent phishingmails verzonden uit naam van TransIP. Hierin wordt vermeld dat je account en diensten geblokkeerd zouden zijn en je je account moet bevestigen. Klik niet op de link in de e-mail. Heb je dit wel gedaan, wijzig dan direct je wachtwoord. Voor vragen kun je een bericht sturen naar onze supportafdeling. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Versiebeheer van bestanden

Eén van de features die ik in Stack nog mis tegenover andere aanbieders is de optie tot versiebeheer van bestanden. Kan die optie nog geactiveerd worden?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
waltig 27 april 2021 (#5737)

Dit (versiebeheer van bestanden) is zeker een gemis - waar de meeste andere aanbieders dit wel kennen. Een must wanneer je extra zekerheid wilt in geval van ransomware. Uiteraard begint beveiliging bij de voordeur, maar terug kunnen vallen op eerder bestandsversies kan de redding betekenen als het tóch onverhoopt mis gaat. Dit zou Stack een (meer) volwaardige en gelijkwaardige cloud-opslag maken.

0
jeeweebee 7 oktober 2020 (#4889)

Eigenlijk zou je willen dat je vanuit de Stack Afbeeldingen optie een album kunt sharen. Daar wordt namelijk wel een grid view toegepast.