Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

SSH toegang met veranderde poort

Als je met SSH toegang wil krijgen, wordt standaard poort 22 gebruikt. Als aanvulling is het wel handig te vermelden dat je achter ssh gebruikersnaam@ip-adres de toevoeging -p [poortnummer] ( waar [poortnummer] het door jou gekozen poortnummer is) nodig hebt om toegang te krijgen.