Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Voorkomen expiration warning ICANN

Beste TransIP,

Ik kreeg vanmorgen bericht van ICANN ERRP, domein leesting.com zou komen te vervallen binnen een week. Erg lief dat ze me waarschuwen. Maar wat blijkt? Ik heb bij jullie reeds een (automatische) verlenging lopen. Is het mogelijk met partijen het zo te regelen dat deze melding niet meer komt omdat i=o.a. ICANN weten dat er reeds een verlenging aan komt? Dat scheelt een hoop e-mail en mogleijke verwarring.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 11 april 2019 (#2939)

Daar is zeker iets voor te zeggen, maar wij denken niet dat de overkoepelende registers hierin mee zullen gaan, o.a. vanwege de scope van het project en omdat er ook partijen zijn die niet automatisch domeinen verlengen. Idealiter zouden registers de optie bieden je als registrar uit te schrijven zodat registrars zelf de verlengingsmail kunnen inrichten.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op