Feature Request overzicht

Feature request

Prachtig de VPS Pro X64, maaaaaaar...

Prachtige mail kregen we vandaag dat de X32 omgedoopt is naar de X64 en je dus beschikking kunt hebben tot 64GB op een VPS. Het zou ook erg mooi zijn als er meer dan 8 CPU's afgenomen kunnen worden, OF dat je bijvoorbeeld een VPS tijdelijk kan upscalen.

Zo heb ik bijvoorbeeld de Erasmus MC als klant en die hebben 15 april in Turijn een conferentie van 2 dagen waarbij een tool gebruikt gaat worden die nogal CPU intensief is. Nu heb ik de VPS in kwestie al uitgebreid naar 8 CPU's, maar het was beter geweest als dat aantal nog hoger kon. Horizontaal schalen is geen optie omdat buiten deze conferentie om de tool zich prima red met 2 CPU's en het dus economisch gezien voor de Erasmus MC niet interessant was om geld uit geven om de tool horizontaal schaalbaar te maken.

Eerder heb ik deze vraag ook eens gesteld en ik meen me te herinneren dat het antwoord toen was dat de hardware waar de VPS-en op draaien "maar" 32 cores beschikbaar hebben en dat het qua indeling niet handig uit gaat komen als mensen meer dan 8 Cores af kunnen nemen. Anyway, ik hoop dat het (al is het voor tijdelijke piekmomenten) mogelijk gaat worden om ook op dat gebied hoger te kunnen schalen.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op