Aanpassing website

Hi, ik was bezig met de installatie, toen ik op de MacBook, met browser Chrome deze handleiding ging volgen: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/700-clamav-installeren-en-configureren-centos/

Als je echter bij stap 3 komt, kun je in chrome niet verder, omdat de scrollbalk over de tekst van het veld heen gaat, ook kopieren is niet mogelijk :-)

In firefox en safari werkt het wel :'-)

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 2 april 2019 (#2903)

Bedankt voor de feedback! Wij konden het exacte probleem niet reproduceren op een MacBook met Chrome, maar hebben de instructie iets aangepast bij stap 3 om het iets duidelijker te maken.