Feature Request overzicht

Feature request

Development in the Cloud

Als IT bedrijf met voornamelijk software ontwikkeling en de bijhorende support. Zou het handig zijn om een Development-/support PC te hebben in de Cloud.

Op deze manier kunnen thuiswerkers, of in extreme gevallen kan er support van overal in de wereld gegevens worden vanop een kant-en-klare PC.

Waarom?

Sommige werknemers of ikzelf gaan niet op reis zonder laptop, natuurlijk willen we geen klanteninformatie hierop opslaan, source code, ... We maken gebruik van encryptie ... maar sommige landen dwingen decryptie af of willen inkijk in de betreffende laptop. Een blanko laptop met RDP-connectie zou dus voldoende zijn om in noodgevallen de nodige support te kunnen leveren.

In principe is dit perfect mogelijk met jullie systeem; VPS-huren, alles installeren, en huppa we zijn vertrokken.

Maar misschien er zijn nog enkele zaken die 'ontbreken'

  • De VPS opstarten of afsluiten vanop afstand (hoeft geen resources te gebruiken als hij niet gebruikt wordt). Dit is momenteel niet mogelijk (link. We zouden wel gebruik kunnen maken van jullie API om dit te realiseren.
  • De VPS hangt aan het internet, een extra bescherming opzetten zou alles nog veiliger kunnen maken (VPN-tunnel bijvoorbeeld, niet rechtstreeks aan het internet, ...). Moest dit out-of-the box komen en easy op te zetten zijn zoals jullie HA-IP dan zou dit fantastisch zijn.

Alvast bedankt om dit 'idee' te bekijken! groeten, Kenneth

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op