Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

howto handleidingen

Beste,

ik weet niet of jullie dit al hebben, maar zijn er misschien how to handleidingen zodat je gemakkelijk VPS, load balancers etc... kan koppelen? Voorbeeld situatie; Ik overweeg een terminalserver platform te verplaatsten naar transip (twee terminal servers, domaincontroller en een applicatieserver. Graag wil ik deze omgeving met 25/30 medewerkers online brengen, ik lees dat dit allemaal kan, maar ik vind de info hierover te beperkt.

Graag hoor ik of dit er al is of kan komen.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 27 februari 2019 (#2763)

Met uitzondering van algemene handleidingen van HA-IP & HA-IP Pro is er nog geen specifieke documentatie voor een dergelijke Windows-omgeving. Het staat wel op de roadmap, maar er zal waarschijnlijk nog niet in de 1e helft van dit jaar aan begonnen worden.

Als je vanuit je controlepaneel een bericht stuurt met eventuele vragen die je over een dergelijke setup hebt, zijn wij uiteraard bereikbaar voor advies.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op