Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Bestanden alleen in cloud opslaan

Mogelijkheid om bestanden te tonen in de map maar niet lokaal te downloaden op de pc. Alleen lokaal beschikbaar maken als ik er op klik. Gelijkwaardig aan de werking van OneDrive.

3 opties:

• Alleen in cloud
  • Gedownload in cache
  • Altijd offline beschikbaar