Feature Request overzicht

Feature request

Subdomeinen koppelen aan een specifieke directory

Goedemiddag,

Voor een eigen project/idee ben ik bezig om vanuit één fileset te werken die alle gegevens verwerkt over verschillende databases. Dit gedeelte is al reeds werkend op een lokaal systeem, via mijn applicatie kan ik zien of het desbetreffende subdomein toegang heeft.

Hiermee wil ik bijvoorbeeld; abc.domein.nl & cba.domein.nl verwijzen naar één root directory die het vanuit daar allemaal oppakt. TransIP biedt echter geen mogelijkheid aan om de sub-directory van een subdomein te wijzigen wat een gemis is voor mijn project/idee.

Voorbeeld

  • abc.domein.nl = directory/appsystem/
  • cba.domein.nl = directory/appsystem/
  • enzovoort.

Mijn applicatie kan zelf inzien vanuit welk subdomein toegang wordt gevraagd, hierop kan ik de koppeling controleren en de juiste database erbij roepen. Hiermee hoef ik niet meerdere subdomeinen te onderhouden en kan ik vanuit één directory me updates/fixes uitrollen zodat iedereen hiervan voorzien is.

VPS vind ik persoonlijk overkill en een dure oplossing, daarbij komt ook nog eens dat ik het onderhoud van VPS systemen niet wil uitvoeren. Mijn focus is geheel het project/idee onderhouden en over andere zaken geen zorgen te maken omdat deze bij de partij in beheer is.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op