Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Behulpzamere foutmelding bij DNS aanpassing

Hallo TransIP,

Ik had hier zojuist een PEBKAC toen ik snel even een nieuw A record en bijpassend CNAME record wilde toevoegen; bij het CNAME record was ik vergeten het type aan te passen naar CNAME en dus kreeg ik een foutmelding over foute syntax van IP adres.

Omdat ik tegelijk een A record toevoegde deden mijn hersens de aanname dat daar de fout zat, iets met knip/plak vanuit mijn terminal-scherm. Dat had zomaar gekund en is niet ongebruikelijk. Ik heb zes keer het formulier opnieuw ingevuld voordat ik er achter was dat ik bij de CNAME nog A had laten staan. Duh.

Misschien is het een idee om de foutmelding die zegt dat de syntax van het IP adres onjuist is, uit te breiden met 'bedoelde je CNAME?' wanneer er alpha-karakters in de content zijn getypt?

Groeten, Robin

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op