Meerdere users per account

Ik zit bij transip omdat alles hier gebruikersvriendelijk is, dat scheelt tijd en gedoe.

Echter ben ik nu toch van plan om bepaalde diensten te verhuizen omdat ik wat dingen mis.

Nu hangt alles onder 1 user en ik zou graag mijn server admin graag toegang geven tot het controle paneel van specifieke diensten bijvoorbeeld van een paar domeinnamen alleen de dns instellingen en het beheer over een paar servers.

Verder mis ik een goede mailserver oplossing. Fijn dat jullie alles goed beveiligen qua mail echter heb ik nu wel een goede oplossing nodig die de webmail en mail verzending op mijn servers vervangt, zelf een mail server installeren is veel gedoe gezien ik hier weinig kaas van heb gegeten. Bovendien als een klant op zijn pc last heeft van een virus die spam verzend kan het zomaar zijn dat alle gebruikers hier last van krijgen. Ik zoek daarom een managed mail oplossing die al deze problemen van me wegneemt.

Als er diensten komen die deze problemen kunnen verhelpen dan hoor ik dat graag.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
maxsalakory 3 december 2021 (#6985)

Ik raad mijn klanten aan om eigen accounts aan te maken en hiermee hun domeinen vast te leggen. Het zou fijn zijn als ik als agency alsnog zaken toe kan voegen/aan kan passen binnen dit account. Graag zou ik met één account rechten willen hebben tot meerdere (klant)accounts.